Jabba hasonmása Luc Besson sci-fijében

MV5BMTUxOTQwODk1NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzk3OTM4MjI@. V1 SX1777 CR0,
2017.07.14. 05:58

Több új részlet érkezett Luc Besson nagyszabású sci-fijéből, a Valerian és az ezer bolygó városából. A történet egy kultikus francia képregénysorozaton alapul, melyben Valerian és Laureline feladata megvédeni a világegyetemet, ők az univerzum rendfenntartói, akiknek komoly feladataik mellett még flörtölni is marad energiájuk. Ezúttal a fantasztikus intergalaktikus város, Alpha több száz éves jóléte és békéje került veszélybe, és hőseinknek csak tíz órája maradt arra, hogy megmentsék. Az egyik részlet ezt a fantasztikus várost, Alphát mutatja be jobban:

Ebben pedig azt látjuk, ahogy az egyik főszereplő, Dane DeHaan (Az erő krónikája, Öld meg kedveseid, A csodálatos Pókember 2.) áttör pár falon, ami az útjába kerül, és különböző világokon száguld keresztül:

Ebben pedig a női főszereplő, a modell Cara Delevingne (játszott már a Papírvárosokban és a Suicide Squadban is) próbál infókat kiszedni három fura lényből. Azt hiszik, hogy megússzák a dolgot, de Cara szerint csak azért reménykednek, mert még nem volt dolguk nővel:

A leglátványosabb részletben a két főszereplő egy különösen gusztustalan lény elől próbál elmenekülni, aki egy dinó és Jabba keverékére hasonlít leginkább:

A filmben Clive Owen játssza a parancsnokot, de szerepel még Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock, Kris Wu és Rihanna is. Az első kritikák elég vegyesek, vannak, akik elképesztően rossznak és zavarosnak, mások meg látványosnak tartják Luc Besson sci-fijét. A Valerian és az ezer bolygó városa július 20-tól látható a magyar mozikban. 

Ne maradjon le semmiről!