Nem lennék most a moziba járó szülők helyében

2017.07.21. 05:58

Készüljön fel jó előre az élményre, amikor a gyereke elrángatja az Én kicsi pónim mozifilmre, mert ez meg fog történni, az ön agya pedig le fog zsibbadni.

"Jíhá! A nevem Twilight Sparkle hercegnő, és íme az otthonom!" Ez volt az a mondat, ami után örökre el akartam felejteni Az én kicsi pónim című filmet, de sajnos ez még csak az előzetes legelső mondata, úgyhogy itt még gyengeség feladni.

Jön ugyanis a nagyjátékfilm az Én kicsi pónim-nevű játékok alapján, és akinek volt valaha ilyenje, az nyilván azonnal meg is akarja majd nézni, úgyhogy jobb előre felkészülni. Ebben segítünk a most megjelent magyar nyelvű előzetessel.

A film sztorijának leírása az utolsó szóig olyan tökéletes, hogy nem is lenne szívem hozzányúlni, íme: "Ponyville lakói végre egy egész estés mozifilmmel varázsolnak el kicsiket és nagyokat. A hat jóbarát:  Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy és Rarity útra kelnek Equestria határain túlra, ahol felejthetetlen utazásban lesz részük. Új barátokat ismernek meg, és izgalmas kalandokba bonyolódnak, miközben a barátság varázslatos erejét bevetve próbálják megmenteni az otthonukat."

Biztosan nagyon bájos lesz egyébként persze az egész, és már csak október 5-ig kell várnia rá a magyar szülőknek és gyerekeknek.

Ne maradjon le semmiről!