Fiatal színésznővel erősíti új filmjét Johnny Depp

2017.07.21. 09:38

A 23 éves Zoey Deutch karrierje elég jól halad Amerikában, főleg, miután főszerepet kapott a Before I Fall című filmben, amit nálunk a Netflixen mutattak be. Láthattuk viszont a Miért pont ő? című filmben, még ha nem is ez volt élete legmeggyőzőbb alakítása. A színésznő legközelebb Johnny Depp oldalán tűnik majd fel a Richard Says Goodbye című filmben, ez lesz egyébként az első olyan film, amit Depp az új, nemrég létrehozott produkciós cége keretében készít majd, a film rendezője és írója pedig Wayne Roberts lesz.

Zoey Deutch
Zoey Deutch
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A filmben Depp egy idősödő professzort alakít majd, akinél miután súlyos, halálos betegséget állapítanak meg, elhatározza, hogy sokkal szabadabban és vakmerőbben éli majd hátralévő életét. Zoey Deutch a filmben egyik tanítványát alakítja majd, a forgatás jövő hónapban már le is kezdődik. Deutch legközelebb a J. D. Salingerről, a Zabhegyező írójáról szóló Rebel in the Rye című filmben lesz majd látható, míg Depp az utóbbi időben kevésbé a filmszerepei révén került középpontba. Bár A Karib-tenger kalózai széria legújabb része, a Salazar bosszúja elég jól szerepelt a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?