Magához méltóan tér vissza a Fűrész

2017.07.21. 10:22

Láttam az összes Fűrész-filmet, igen, mind a hetet, de nem azzal fejeztem be a sorozatot, hogy fú, de jó lenne, ha egyszer folytatnák. De tessék, itt vagyunk, októberben az Egyesült Államokban bemutatják a Jigsaw-t, a szadista sorozatgyilkos történetének nyolcadik részét. Úgy, hogy a címszereplő elvileg már 2006-ban már meghalt.

Az előzetes alapján részben erről is fog szólni a Jigsaw, hogy visszatér a sorozatgyilkos kézjegye, a rendőrség pedig azt sem tudja, mi van. Na meg arról, hogy megint kitaláltak egy csomó brutális csapdát embereknek, ha jól látom, az egyikben egy gabonaraktárban dobálnak rájuk mezőgazdasági eszközöket, a másikban meg egy lézernyakörvet kap valaki.

A filmet egyébként a Spierig testvérek rendezik (Daybreakers, Időhurok), akikbe szorult annyi tehetség, hogy akár még érdekes is lehet a Jigsaw, és nem csak a trélere lesz ilyen fárasztó. A magyar premier október 26-án lesz.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?