Ben Stiller virtigli indie-filmes lett

2017.07.27. 07:11

A Walter Mitty titokzatos életével Stiller végképp megmutatta, hogy benne azért jóval több van, mint Rob Schneiderben vagy Adam Sandlerben (pedig kb. egyszerre és hasonló filmekkel indult a karrierjük), hiszen ő képes egymás után legalább két, jól elkülöníthető arckifejezés magára erőltetésére, és most tegyük szépen félre a Dogma-filmeken edződött, közepes méretű elefántcsonttoronnyal a seggében élő kritikus köpenyét, és ismerjük végre el, hogy Stiller igenis jó színész, a Zoolander és a Dodgeball magáért beszél, emberek.

A Brad’s Status című új filmjét ugyan az Amazon mutatja majd be, a világ egyik legtőkeerősebb cége, de a költségvetése harmada lehet annak, amit a Warner Superman bajszának digitális kiradírozására fordít. Egy egyszerű, emberi történet egy apáról, aki 47 évesen a kapuzárási pánik szélén tántorogva jön rá, hogy miközben leélte élete aktívabb felét, istenigazából nem jutott el oda, ahová akart vagy gondolta az egyetemen, ott, ahol a haverjai megalapozták a karrierjüket.

Van egy fia, egy tehetséges zenész, akin keresztül, legalábbis a trailer első feléből ez derül ki, önmegvalósítani akar, jusson be a gyerek a Harvardra, és legyen belőle Valaki, ha már a faternek nem jött össze.Aztán a második perc már arról szól, amiről valószínűleg a keserédes komédiának tűnő  film is fog: arról, hogy a boldog élethez nem feltétlenül kell a fehér házi állás vagy a milliók a bankban, ha szeretjük egymást, akkor minden rendben van. Remélem, lesz itthon is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?