Daniel Craig újra James Bond lesz

2017.08.16. 09:44

Daniel Craig kedd este Stephen Colbert műsorában erősítette meg, hogy újra ő játssza majd a 007-es ügynököt a huszonötödik James Bond-filmben, írja a BBC. "Igen" – válaszolta a házigazdának, aki arról kérdezte, hogy újra ő lesz-e majd Bond a széria következő darabjában.

A színész arról is beszélt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy a 007-es ügynök szerepében láthatjuk. Craig neve már többször is felmerült a 2019 novemberében mozikba kerülő, jubileumi Bond-filmmel kapcsolatban, ez volt azonban az első alkalom, hogy megerősítette a visszatérését.

Craig kedd délelőtt egy bostoni rádióban még arról beszélt, hogy egyelőre nem született döntés a szereppel kapcsolatban, sok mindenről hallani, de még egyik információ sincs megerősítve. A színész aztán a tévéműsorban elnézést kért mindazoktól, akiknek aznap interjút adott, és hozzátette, hogy a hírt Colbertnél akarta bejelenteni.

A most 49 éves színész Daniel Craig a 2006-os Casino Royalban alakította először Bondot, majd a széria további három filmjében (A Quantum csendjében, a Skyfallban és A Fantom visszatérben) is ő játszotta a főszerepet.

Ne maradjon le semmiről!