Doctor Strange figyelmezteti Thort

2017.08.17. 15:10

Japán előzetes érkezett ahhoz a Thor 3-hoz, amivel szemben joggal lehetnek a szokásosnál is nagyobbak az elvárások, hiszen minden, amit előzetesen tudni lehet róla, azt üzeni, hogy ez lesz a Marvel filmes univerzumának egyik új csúcspontja.

A Ragnarök alcímet kapó filmből kiderül, hogy hol volt Thor, miközben a Bosszúállók többi tagja az Amerika kapitány: Polgárháborúban akciózott. A Disney már a teljes szinopszist is elérhetővé tette, ha valaki pontosan szeretné tudni, hogy mire lehet számítani.

A fenti videóban minimális újdonság van ahhoz képest, amit eddig láttunk, de az elég meghatározó. Rögtön úgy indul ugyanis, hogy Doctor Strange-t látjuk és halljuk. Benedict Cumberbatch karaktere magyarázza Thornak, hogy nagy változást érzékel a jövőjében. Feltűnése nem meglepő annak fényében, hogy a Doctor Strange stáblista utáni jelenetében már feltűnt Chris Hemsworth karaktere, hogy egy kicsit sörözzenek

A bemutatóra novemberig kell várni, de addig biztos, hogy újabb részletek, és kedvcsinálók érkeznek majd a filmből, mert a Disney soha semmit nem bíz a véletlenre, ha marketingről van szó.

Ne maradjon le semmiről!