Kijött a legmozgalmasabb előzetes az új Szárnyas fejvadászhoz

2017.08.22. 16:46

Alig több mint egy hónap, és jön a Szárnyas fejvadász 2049 bemutatója, úgyhogy az egyébként is nagyon várt premierhez a stúdió még egy trailerrel próbál kedvet csinálni.

Ebben feltűnnek a már látott képsorok mellett újabbak is, például sokkal mozgalmasabb és akciódúsabb, mint a korábbiak: lövések dördülnek, futurisztikus járművel robbannak, és minden eddiginél látványosabb arcát mutatják a filmnek.

Ridley Scott klasszikusánakDenis Villeneuve rendezte folytatásáról korábban már megírtuk, hogy részben Magyarországon forgatták, és hogy az előzetesek alapján elképesztően gyönyörűnek néz ki. A történet egy K tiszt nevű nyomozóról szól (Ryan Gosling), aki szökött androidok (replikánsok) után kutat, de közben egy olyan mindenki veszélyt jelentő problémára lel, hogy végül belebotlik az előző film főhősébe, az újra Harrison Ford alakította Deckardbe.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla