Lefestem a nődet, aztán meg is szököm vele

2017.08.23. 14:13

Megérkezett az erősen korhatáros előzetese a Tulipánláz c. filmnek, amiben Dane DeHaan és Alicia Vikander kezdenek bele egy senki által nem támogatott kapcsolatba. A 17. századi Amszterdamban játszódó filmben DeHaan csak egy egyszerű festő, akinek portrét kéne festenie egy nőről, de nyilván egymásba szeretnek, ami lavinát indít el saját és mások életében.

A festőt alakító DeHaant (Valerian és az ezer bolygó városa, Az erő krónikája, Az egészség ellenszere) a gazdag holland arisztokratát játszó Christoph Waltz (Django elszabadul, Becstelen brigantyk, 007 Spectre: A Fantom visszatér) kéri fel, hogy fesse meg szerelmét, Alicia Vikandert (Jason Bourne, A dán lány, Ex Machina).

A festő és modellje közti viszonyt egyre többen észlelik, ezért szép lassan kiötlik azt a tervet, aminek köszönhetően megszökhetnek a gazdag arisztokrata udvarából. A történet Deborah Moggach azonos című regénye alapján készült, és felbukkan még benne Judi Dench, Zach Galfianakis, Jack O'Connell és valamiért Cara Delevingne is. Itthon szeptember végén mutatják be a mozikban.

Ne maradjon le semmiről!