Nagy Ervint csonkolják az új magyar vígjátékban

2017.09.01. 05:32

Szeptember 21-én mutatják be a mozikban Vékes Csaba első filmjét, a Hetedik alabárdost, aminek legújabb előzetesét cenzúra nélkül, itt az Indexen lehet először megnézni.

A Hetedik alabárdos Kósa Mikiről, egy olyan színészről (Bánki Gergely) szól, aki szinte csak statiszta szerepeket kap a színházban, de közben főszerepről álmodik. Váratlan események következtében azonban ő lesz a színház új főrendezője a és hirtelen sokkal nagyobb felelőssége lesz, mint addig bármikor. A filmben feltűnik Bezerédi Zoltán, Nagy Ervin, Sárközi-Nagy Ilona, Ónodi Gábor, Ujlaki Dénes, és Pálos Hanna is.

A Hetedik alabárdos világpremierje a 41. Montreali World Filmfesztiválon lesz szeptember másodikán, ami elég nagy elismerés, hiszen ezt a világ legfontosabb filmes fesztiváljai között tartják számon. Magyarországon is meg lehet majd nézni premier előtt a miskolci Cinefest versenyprogramjában is. A filmet a SkyFilm forgalmazza.

A filmet a Magyar Nemzeti Filmalap Inkubátor Programja támogatta, ami azért jött létre, hogy minél több elsőfilmes rendező bemutatkozó nagyjátékfilmje készülhessen el. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?