James Bond megnősül és visszavonul

2017.09.05. 16:15

Kiszivárgott a készülő új film sztorija: a Bond 25-ben a 007-es ügynök szerelmes lesz, megházasodik és ki is lép a titkosszolgálattól. 

Ebből persze önmagában még nem lenne film, viszont történik egy váratlan tragédia: Bond feleségét meggyilkolják, ezért újra visszatér a céghez, és az Elrabolva című Liam Neeson-film mintájára ered a gyilkosok nyomába.

A Pagesix.com nevű bulvárlap még azt is tudni véli, hogy az új Mrs. Bond az a Madeleine Swann lesz, akit Léa Seydoux játszott a Spectre-ben. Az új Bond-film forgatókönyvén márciusban kezdett dolgozni Robert Wade és Neal Purvis, de nem lehetetlen, hogy ezek után át fogják dolgozni a cselekményt egy kicsit.

James Bond egyébként volt már házas: az 1969-es On Her Majesty's Secret Service-ben (Őfelsége titkosszolgálatában) a George Lazenby alakította Bond feleségül veszi Tracy Dracót (Diana Rigg), akit aztán brutálisan meggyilkol a főgonosz Blofeld (Telly Savalas). 

Korábban a Mirror már azt írta egy forrására hivatkozva, hogy az új Bond-film címe Shatterhand lesz, és Horvátországban játszódik majd. Ez még csak találgatás, az viszont már biztos, hogy a filmet 2019 novemberében mutatják majd be, és Daniel Craig ezzel búcsúzik majd el a 007-estől.

Ne maradjon le semmiről!