Kizárólag borzalmak várnak Christian Bale-re

2017.09.06. 12:08

Ahogy bemutatták a Hostiles című filmet a Telluride filmfesztiválon, meg is jelent a western első előzetese. Úgy néz ki, Christian Bale és Rosamund Pike elég brutális kalandokba keverednek az indiánok földjén.

hostiles

A Hostilest az a Scott Cooper rendezi, akinek szinte védjegye a kiábrándult, kőkemény, bűnnel teli Amerika ábrázolása, legyen szó akármilyen korszakról: akár a maffia tündökléséről (Fekete mise), akár a mai világban csak magára számítani tudó kisemberről (Out Of The Furnace - A harag tüze).

A főszereplő az Out Of The Furnace után újra Christian Bale lesz: ő alakítja azt a kapitányt az 1892-ben játszódó filmben, aki vállalja, hogy hazakísér egy haldokló indiánt a saját törzsének területére, át egy csomó veszélyes vidéken.

A filmben szerepel még a Holtodiglan főszereplője, Rosamund Pike, és a 4 Oscarra jelölt A préri urai (Hell or High Water) egyik főszereplője, Ben Foster is. A Hostiles a Telluride után a torontói filmfesztiválra megy tovább, hazai bemutatóról egyelőre nincs hír.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?