Rendező nélkül maradt a Star Wars 9

2017.09.06. 00:11

Mégsem Colin Trevorrow lesz a Star Wars 9 rendezője, miután kedden a Lucasfilm és a Disney bejelentette a rendező távozását.

"Colin egy csodálatos együttműködő volt az előkészületek folyamatában, de mindannyian arra a következtetésre jutottunk, hogy a projektre vonatkozó elképzeléseink különböznek" – áll a keddi közleményben.

A Lucasfilm és a Disney egyelőre nem jelölte ki a rendező utódját. Trevorrow távozásáról már június óta pletykálnak, legutóbbi filmje, a The Book Of Henry hatalmas kritikai és pénzügyi bukás volt, bár előtte a filmtörténet egyik legnagyobb kasszasikerét készítette el a Jurassic Worlddel.

A sorozat nyolcadik része, Az utolsó jedik decemberben kerül a mozikba. Trevorrow nem az első, akitől megszabadul a Lucasfilm, idén Phil Lordot és Chris Millert (21 Jump Street) paterolták ki a Han Solo-előzményfilm rendezői székéből. A helyüket Ron Howard (Egy csodálatos elme) vette át.

A Disney 2015 augusztusában jelentette be, hogy Treverrow rendezi majd a Star Wars 9-et, ami a tervek szerint 2019 májusában kerülne mozikba.

Ne maradjon le semmiről!