A Kong: Koponya-sziget rendezője a YouTube-on kutyázza a saját filmjét

2017.09.08. 12:40

Ilyen sem volt még: egy 185 millió dollárból forgatott blockbuster rendezője nem szokott olyanokat mondani a nagy nyilvánosság előtt a filmjéről, hogy lassú, összecsapott, a karakterekről meg azt, hogy feleslegesek és unalmasok, és röhögni sem nagyon szokott saját alkotása butaságain.  Jordan Vogt-Roberts ezek szerint nem egy átlagos rendező, mert a Screen Junkies filmes portál egyik legnépszerűbb videósorozatában, az Honest Trailers (Őszinte előzetesek) címűben arccal vállalja a végül félmilliárd dollárnál is többet termelő szörnyfilmmel kapcsolatos kritikáját.

Az egésznek az a háttere, hogy egy interjúban, amit a Screen Junkies-nak adott, a rendező megjegyezte, hogy a legjobban attól a pillanattól retteg, amikor majd a filmjét szétszedik a videósorozatban. Az Őszinte előzetesek ugyanis a filmek ostobaságaira, hiányosságaira, logikátlanságaira hívják fel a figyelmet maró gúnnyal és cinikus életlátással, amit azért Hollywoodban nem mindenki fogad kitörő örömmel.

A rendező a fenti videó második részében beszél arról, mit lát a kész film hibájának, le a kalappal az őszintesége előtt, de a Warner előtt is, hogy hagyta. Megnéznék egy ilyet szívesen a Pappa Piát rendező Csupó Gáborral is.