Adam Sandler és Ben Stiller úgy verekszenek, mint két gyerek

2017.09.21. 13:35

Az idei cannes-i filmfesztiválon mutatták be Noah Baumbach (A tintahal és a bálna, Frances Ha) legújabb vígjáték/dráma-hibridjét, a The Meyerowitz Storiest, és nemsokára már a fél világ megnézheti otthon, ugyanis október 13-án érkezik a Netflixre.

Már Cannes előtt is mindenki azt várta, hogy ettől a filmtől végre komoly színész válik Adam Sandlerből, aki mondjuk már bizonyított az Üres várossal, a Kótyagos szerelemmel, és a Ki nevet a végén?-nel, dehát annyi gagyit tolt ki magából, hogy bőven van mit ellensúlyozni.És egyébként így is lett, Sandler zseniális a neurotikus, szerencsétlen, de lelke mélyén nyughatatlan Danny-ként, aki szenved egyrészt pökhendi apjától (Dustin Hoffman), másrészt pedig sikeres bátyjától (Ben Stiller). Amikor apját kórházba kell szállítani, akkor összejön a család megint, a lánytestvérükkel (Elizabeth Marvel, a másik fantasztikus színész a filmben) együtt, és próbálják megfejteni, hogy mi ment tökre a gyerekkorukban.

Jó, ez egy nagyon konkrét történetnek tűnik, de Baumbach korábbi filmjeihez hasonlóan inkább a jelenetekben, pillanatokban, és a remek színészeken van a lényeg, utóbbiakból pedig mindenki a maximumot tolja.

Ahogy írtuk, a filmet október 13-án lehet megnézni majd a Netflixen.

Ne maradjon le semmiről!