John Travolta a Keresztapa nyomdokaiba lép

2017.09.27. 14:30

Hollywoodban nyilván lejárt az erre engedélyezett leghosszabb idő, úgyhogy elkészült az amerikai maffia következő hírhedt keresztapjáról szóló film: ezúttal a Gambino-család 1992-ben életfogytiglanra ítélt, 2002-ben meghalt feje, John Gotti került célkeresztbe. Őt játssza majd az őszhajú John Travolta a Gotti című filmben.

gotti

Az 1940-ben, szegény olasz-amerikai családban született John Gotti már tizenkét évesen részt vett az utcai bandák maffiaszervezkedésében, és már fiatalon megalapozta a helyét a maffiában. A hatvanas években csatlakozott a Gambino-családhoz, és 1985-ben egy puccs során kivégeztette a család vezetőjét, hogy átvegye az irányítást. Az FBI már 1990 óta körözte, de csak 1992-ben tudták életfogytiglanra ítélni, végül a börtönben, rákban halt meg 2002-ben.

A Gotti című film is minderről fog szólni, meg a Teflon Don álnéven működő keresztapa fiatalkori börtönélményeiről, az ötgyerekes családapáról és a bírósági tárgyalásokról. De ha a most megjelent előzetesnek lehet hinni, akkor a fő hangsúly azon lesz, hogyan lő agyon Travolta mindenkit, aki szembejön vele.

A filmet némiképp meglepő módon az a Kevin Connolly rendezi, akit leginkább a Szerelmünk lapjai, a Nem kellesz eléggé vagy a Törtetők színészeként lehet ismerni, de rendezett már romantikus drámát is Kertész az édenkertben címmel. Travolta feleségét valódi neje, Kelly Preston (Jerry Maguire, Ikrek) játssza majd.

A Gottit Amerikában december 15-én mutatják be.

Ne maradjon le semmiről!