Steven Seagal szakértőként védi Putyint Moszkvából élő adásban

2017.09.28. 00:04

Mindig vicces, amikor a patriotizmus felkent papjaként olyan emberek nyilatkoznak, akik egyébként szeretett hazájukból rég lefaroltak. Főleg ha ez egy olyan ember, mint Steven Seagal, aki addig dörgölőzött Vlagyimir Putyinhoz, amíg meg nem kapta - a korábbi szerb mellé - azorosz állampolgárságot, és át nem vette az útlevelét személyesen az orosz kormányfőtől. 

A filmsztár érzelmei tavaly november óta se lettek feltétlenül hűvösebbek Putyint illetően, legalábbis az egykori akcióhős az angol Good Morning Britain műsorában élőben jelentkezett be Moszkvából, hogy többek között arról beszéljen, hogy

  • aki elhiszi, hogy az egyébként briliáns orosz elnök bele tudott piszkálni az Egyesült Államok választási eredményébe, az hülye
  • aki elhiszi, hogy az oroszoknak megvan a megfelelő technológiájuk ehhez, az szintén hülye. 
  • az Egyesült Államokat egy belső ellenség bomlasztja, akik a demokraták
  • Trumpot demokratikusan választották meg, és csak Obama maradék rajongója képtelen túllépni ezen
  • ezek az emberek akadályozzák Trumpot, hogy végezze a dolgát
  • mindenki azt mond és csinál amit akar, kivéve ha undorító módon hátba támadja a gyanútlanul meccset néző állampolgárt egy politikai üzenettel a pályáról, amivel az NFL meccseken tiltakozó játékosok akciójára reflektált.

Seagal szerint azért lehet összeférhetetlen az ő kettős állampolgársága sokak számára (ami szerinte több millió embernek van rajta kívül), mert az emberek feje tele van oroszellenes propagandával. Ez az ami miatt nem tud az Egyesült Államok és Oroszország olyan szövetséges lenni, amilyennek lennie kellene, és amire a legtöbb ember vágyik. 

(viathe Wrap)