Itt az első új jelenet és az első fotó a Valami Amerika 3-ból

2017.10.26. 05:09

A nyáron leforgatták a Valami Amerika harmadik részét. A film a következő Bálint-napon lesz először látható, de már most kiadtak belőle egy rövid részletet, amely elsősorban az előző rész - vagy Csuja Imre - legnagyobb rajongóinak szól.

A Valami Amerika második részének egyik poénja volt, amikor Csuja Imre félhülye samesza az autó ablaktörlőjével próbálja letörölni a szotyihéjat, amit Csuja belülről köpköd a szélvédőre. A 2018. február 15-én érkező filmhez most kiadott első jelenet erre játszik rá.

A Valami Amerika 3. története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

Herendi Gábor a két Valami Amerika után megrendezte a Kincsemet, így szinte csak saját magával versenyez a nézettséget tekintve: a 1990 óta bemutatott magyar filmek közül a Valami Amerika első része a 3. helyezett az Aeon Flux összesítése szerint 529 187 nézővel, a Valami Amerika 2. pedig a 8. helyezett 448 738 nézővel, de jövő héten talán már nem így lesz: a Kincsem pillanatnyilag 447 146 nézőnél tart. Herendi Magyar vándor című filmjét pedig 460 565-en nézték meg. Szóval elég nagy elvárásokkal kell szembenéznie a harmadik Valami Amerikának, de legalább olyanokkal, amiket a rendező saját maga állított fel.

Ne maradjon le semmiről!