Jöhet a Halálos fegyver 5.

2017.10.28. 22:26

1987-ben jött ki a Halálos Fegyver című film Mel Gibsonnal és Danny Gloverrel a főszerepben. Tökéletes film volt, ahogy a rajongóknak tökéletes volt aztán a rákövetkező további három rész is. A Halálos fegyver 4-et húsz évvel ezelőtt, 1998-ban készítették, a két főszereplő természetesen végig állandó volt.

Az elmúlt húsz évben rengetegszer pletykálták már, hogy készülne az ötödik rész, volt, hogy olyan őrültség is felmerült, hogy más legyen az egyik főszereplő: konkrétan Chris Hemsworth játszotta volna a főszerepet, mint Martin Riggs (Mel Gibson) fia. Most azonban úgy néz ki, minden eddiginél közelebb kerültünk az új rész megvalósulásához, ráadásul ugyanazzal a két szereplővel, sőt, ugyanazzal a rendezővel.

Az összes Halálos fegyvert az idén már 87 éves Richard Donner rendezte, és a flipboard.com cikke szerint úgy néz ki, hogy a 2006 óta nem rendező Donner csinálná az új részt. (Mel Gibson egyébként 61 éves, Danny Glover pedig 71) A tárgyalások mindenesetre már zajlanak a Warner Bros-szal.