A panelok között száguldozik a Viszkis

2017.11.04. 09:11

Kaptunk egy rövid jelenetet a novemberben érkező A Viszkis című filmből, amiben Ambrus Attila (Szalay Bence) egy valószínűleg sikeres rablás után felpattanna a motorjára, de kiszúrja egy MZ-s postás, úgyhogy nagy üldözésbe kezdenek a panelok alatt és az aluljárók lépcsőjén.

Sok kontextus nem derül ki belőle, az viszont egyértelmű, hogy A Viszkisben Antal Nimród tényleg komolyan vette, hogy akciójeleneteket is fog forgatni, ez például egész pofás, érdemes figyelni arra, hogyan mozog a kamera a menekülő Ambrus körül.

A jelenetet nem csak nálunk lehet megnézni már, a LARA névre keresztelt IOS és Android applikációnak köszönhetően már be lehet szkennelni a film plakátjait, és ott a kiterjesztett valóság segítségével majd dőlni fognak ránk a Viszkis-tartalmak.

A film főszereplői Szalay Bence, Móga Piroska, Schneider Zoltán, Klem Viktor és Gazsó György lesznek, a zenét Yonderboi írta hozzá. A 126 perces akciófilmet Antal Nimród írta és rendezte, és 2017. november 23-án mutatják be a mozik. A Viszkis előző két előzetesét itt és itt lehet megnézni.

Ne maradjon le semmiről!