Pamela Anderson is megszólalt a Weinstein-ügyben

GettyImages-857279894
2017.12.01. 13:32

Heves indulatokat váltott ki Pamela Anderson csütörtöki nyilatkozata, miután Megyn Kelly műsorában arról beszélt, hogy azok közül, akik Harvey Weinsteint szexuális zaklatással vádolják, senkinek sem lett volna szabad kettesben maradnia a producerrel.

Az 50 éves Anderson szerint Hollywoodban sokan tudják, egyfajta közös tudás, hogy bizonyos embereket, producereket jobb elkerülni. "Tudod jól, mibe kevered magad, amikor egyedül mész egy hotelszobába" – mondta az adásban a Baywatch sztárja.

Anderson a saját tapasztalatait is megosztotta a műsorban, állítása szerint fiatal színésznőként ő is gyakran kapott különböző ajánlatokat, őt is hívták privát meghallgatásokra, azonban  a "józan eszének" köszönhetően elkerülte a kényelmetlen helyzeteket. "Soha ne lépj be egy hotelszobába egyedül, ha pedig valaki fürdőköpenyben lép be az ajtón, menekülj" – mondta.

Amikor a műsor házigazdája megjegyezte, hogy az áldozatok közül sokan az ügynökeik megbízásából mentek el ezekre a találkákra, Anderson azt felelte, hogy akkor is ragaszkodniuk kellett volna ahhoz, hogy legyen mellettük valaki. A Baywatch színésznője arról is beszélt, hogy neki is ajánlottak autót, lakást, pénzt és filmszerepeket is bizonyos ellenszolgáltatásokért cserébe, ő azonban nem élt ezekkel a lehetőségekkel, annál romantikusabb alkatnak tartotta magát már akkor is.

Ne maradjon le semmiről!

(Borítókép: Victor Boyko / Getty Images Hungary)