Liam Neesont csúnyán csőbe húzták a vonaton

2017.12.06. 05:18

"Nézzenek csak rám! Ne beszéljünk múlt időben rólam, itt vagyok, és addig forgatok majd akciófilmeket, míg koporsóba nem kerülök" – mondta nemrég Liam Neeson, miután egy a a torontói filmfesztiválon tett nyilatkozata hatására azon kezdtek el izgulni a rajongók, hogy abbahagyja az akciófilmezést.

Neeson a januárban mozikba kerülő, The Commuter: Nincs kiszállás című filmben lesz legközelebb látható, amit az a Jaume Collet-Serra rendezett, aki a Non-stop és az Ismeretlen férfi című Liam Neeson-filmeket is jegyzi. A Commuter közben egy új magyar nyelvű előzetest kapott, amit az Indexen lehet először megnézni.

A 65 éves színész az új filmjében egy a munkahelye és az otthona között ingázó, szerető és gondos családapát alakít, aki akaratán kívül, Vera Farmiga ármányai által belekeveredik valami zűrös ügybe, majd hirtelen azon kapja magát, hogy nagy csihipuhit rendez a száguldó vonaton – ahogy már megszokhattuk tőle.

A Commuter – Nincs kiszállás január 11-től lesz majd látható a magyar mozikban.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?