Pucér fenekek a Valami Amerika 3 előzetesében

2017.12.07. 11:00

Megérkezett az első előzetes a Valami Amerika 3-hoz, Herendi Gábor vígjátéksorozatának utolsó filmjéhez. A sztori az első két filmben megszokotthoz hasonlóan alakul: a három testvér (Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc) nem tanul semmiből, így Alex (Szervét Tibor) megint megvezeti őket. A filmben szerepel még két rivális maffiabanda és egy csomó rendőr is. A trailer szerint a Valami Amerika 3 túlnyomó része egy börtönben játszódik, ennek megfelelő poénokkal. Vagyis olyan viccekkel, amiket húsz-harminc éve lőttek el a börtönös filmekben a köcsögözéstől a gumibotos-szappanos poénokig.

És ha ez nem lenne elég, a Valami Amerika 3-ban az első előzetes tanulsága szerint visszatérő humorforrás lesz a terhes nők testszégyenítése, olyan fergeteges viccekkel, miszerint egy mindenórás nő lába olyan, mint egy farönk. A vígjátéksorozat első részét 2002-ben mutatták be, azóta a világ némileg megváltozott, de úgy tűnik, hogy a Valami Amerika egyáltalán nem.

Természetesen az összes korábbi szereplő visszatér: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs és Tompos Kátya. Rajtuk kívül egy csomó híres magyar színész lesz még a harmadik részben: Pokorny Lia, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Scherer Péter és Ganxsta Zolee. Mivel a téma a börtön, őrületes viccforrásként feltűnik még Stohl András is.

A Valami Amerika 3 a Magyar Nemzeti Filmalap közel 498 millió forintos támogatásával készül, 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!