A norvég király volt veje szerint Kevin Spacey az asztal alatt fogdosta

2017.12.08. 20:44

A norvég király egykori veje azzal vádolta meg Kevin Spacey-t, hogy fogdosta 2007-ben egy koncert után, írja a BBC. Ari Behn 2002 és 2016 között volt Harald király lányának a férje.

Kevin Spacey
Kevin Spacey
Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images Hungary

A norvég P4 rádiónak elmondta, hogy beszélgettek a színésszel, aki felvetette, hogy elszívhatnának egy cigarettát. Aztán az asztal alatt megfogdosta. Erre zavartan annyit mondott, hogy „talán majd később."

Korábban mi is megírtuk, hogy a massachusettsi rendőrség nyomoz Kevin Spacey ellen, egy férfi feljelentése alapján, akit 2016-ban, 18 éves korában leitatott és szexuálisan zaklatott a színész. De nyomoz már ellene a Scotland Yard is: a vád szerint 2008-ban egy 23 éves férfit molesztált az otthonában; a férfi részeg volt, elaludt, és arra ébredt, hogy éppen orálisan elégíti ki a színész.

Kevin Spacey több mint tíz évig a londoni The Old Vic színház művészeti igazgatója volt, húszan állítják a beosztottai közül, hogy zaklatta őket Londonban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?