Máris díjaznák a Kevin Spacey-t leváltó színészt

2017.12.14. 08:38

Bár még semmilyen hivatalos, széles körű vetítése nem volt, máris három Golden Globe-ra jelölték Ridley Scott (Szárnyas fejvadász, Gladiátor, A nyolcadik utas: a Halál) új filmjét, A világ összes pénzét. A magyar szinkronos előzetes az Indexen látható először.

all the money.png

Az angol nyelvű előzetes megjelenésekor írtunk arról, milyen őrületes tempóban dolgozott a 80 éves Ridley Scott, miután bejelentette, kivágja a filmből a nagyon sokszoros szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey-t: bő egy hét alatt újraforgatta a vonatkozó jeleneteket Christopher Plummerrel, majd a következő napon (!) megjelent a trailer már a beugró színésszel.

És most megérkezett a magyar nyelvű előzetes is, amely az Indexen látható először, és amely már jóval többet megmutat, mint az a bizonyos egy nap alatt készre vágott trailer.

A film megtörtént eseményt dolgoz fel: a hatalmas vagyonnal rendelkező Getty-család egyik tagjának elrablását mutatja be. A filmben Michelle Williams játssza a Getty-családba beházasodó anyát, akinek a fiát az olasz maffia elrabolja. A fiú szabadulásáért cserébe 17 millió dollárt követelnek, úgy meg kell győznie apósát, John Paul Gettyt (Plummer), hogy legalább valamennyit segítsen, de egy magánnyomozó kivételével (Mark Wahlberg), egy fillért sem hajlandó kifizetni.

A film egy hónappal a karácsonyi amerikai premier után, január 25-től lesz Magyarországon is látható.

Ne maradjon le semmiről!