Meglepő filmmel tér vissza a Sin City rendezője és a Terminator írója

2017.12.20. 15:33

Robert Rodriguez a Desperado (gépfegyver a hegedűtokban), az Alkonyattól pirkadatig (láncfűrészbe oltott karókkal átszúrt vámpírok), a Sin City (kínzások tucatja) és a Machete (gyilkos bozótvágó) után visszatér a Kémkölykök szupergyerek-irányvonalához: 2018-ban mutatják be új filmjét, a Kisiro Jukito mangája alapján készült Alita, a harc angyalát.

alita

Elképesztő sztárparádé lesz az elsőre kicsit meglepő, egy szemétdombról kimenekített, óriási mangaszemű, kardkezű robotkislányról szóló Alita. A film egyik írója James Cameron, a Titanic, a Terminator, az Avatar író-rendezője, szereplői között ott van a kétszeres Oscar-nyertes Christoph Waltz, az Oscar-díjas Jennifer Connelly (Egy csodálatos elme) és Mahershala Ali (Holdfény), de szerepel benne Michelle Rodriguez is (Avatar, Halálos iramban) és Casper van Dien is (Csillagközi invázió, Az Álmosvölgy legendája).

A sztori szerint miután Alitát, egy különös kiborgot megtalálják egy szemétdombon, halálosan veszélyes teremtmény válik belőle, de arra nem emlékszik, ki ő és honnan érkezett. Mindenesetre neki kell megállítani egy csomó pusztítást, amihez mellesleg neki is pusztítania kell.

A sok pusztítás azért valószínűleg nem a Machetére fog emlékeztetni, ugyanis a filmet 12 éves kor fölött bárki megnézheti. Magyarországon 2018. július 19-én mutatják be a mozik.

Ne maradjon le semmiről!