Kurt Russell harminc év után nőként tér vissza

2017.12.23. 11:33

Harminc évvel az 1987-es eredeti után – jó ég tudja, miért – új köntöst kap Goldie Hawn és Kurt Russell filmje, A vasmacska kölykei. Az Átejtve című remake Anna Faris, Eugenio Derbez és Eva Longoria főszereplésével forgott, és most megérkezett hozzá az előzetes is.

Az amnéziás vígjáték új változata majdnem ugyanazt a történetet meséli el, amit már a Garry Marshall-féle változatból ismerhetünk, annyi csavart viszont vittek a sztoriba, hogy a két főszereplő nemét felcserélték, így Kurt Russel szerepét Anna Faris (A házinyuszi, Csak barátok), Goldie Hawnét pedig Eugenio Derbez (Hogyan legyél latin szerető) örökölte meg.

A remake-et Bob Fisher (a Ünneprontók ünnepe és a Családi üzelmek forgatókönyvírója) és Rob Greenberg (az Így jártam anyátokkal egyik rendezője és producere) közösen rendezik, illetve együtt jegyzik a forgatókönyvet is. Az Átejtve április 19-én kerül majd a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás