Az ünnepi időszak tökéletes alkalom a sorozatdarálásra

kultrovat podcast
2017.12.23. 11:35

Hamarosan itt a karácsony meg a szilveszter meg az újév, ilyenkor a szokásosnál többet döglünk otthon a képernyő előtt. Ezért most egy kicsit segítünk azoknak, akik mondjuk a Disney nagy bevásárlása után szeretnének egy kicsit eligazodni, hogy egyáltalán milyen Marvel-sorozatok vannak a tévében, és melyikeket érdemes nézni. 

Miközben a filmipar évek óta a Marvel és a Disney párosától hangos, a cég hülye lenne kihagyni a tévézés aranykorát. Az elmúlt években közel egy tucat Marvel-sorozat tűnt fel a képernyőn, kezdve az amerikai kertévéktől (Agents of Shield, Agent Carter) a Netflixen keresztül (Daredevil, Punisher, Defenders, stb.) egészen olyan, itthon kevésbé ismert platformokig, mint a Hulu (Runaways). Az adásban nagyon gyorsan végigszaladunk a kronológián, és segítünk eligazodni abban, hogy egyáltalán miket érdemes nézni, és miket nem. Röviden az adás témáiról:

  • a Disney megvásárolta a Foxot,
  • Agents of Shield és Agent Carter,
  • Netflix-univerzum: Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, Punisher, Defenders
  • az Inhumans látványos bukása,
  • érdekes rétegsorozatok: Runaways, Legion és a Gifted,
  • a műsorvezetők kedvenc Marvel-sorozatai.

Az ünnepi időszak tökéletes alkalom a sorozatdarálásra

Kultrovat podcast 46. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.  

Ne maradjon le semmiről!