Már most tudom, milyen filmre viszed el a gyereket karácsony környékén

2018.01.05. 08:49

A Disney folytatja a klasszikus mesék (újra)feldolgozását, ezúttal E.T.A. Hoffmann A diótörő és az egérkirály című művét és az abból készült Csajkovszkij-balettet filmesítették meg A diótörő és a négy birodalom címen sok pénzből, közepesen nagy sztárokkal és Morgan Freemannel, hogy polkorrekt lehessen a történet, és nehogy sivalkodni kezdjen valami jogvédő szervezet.

A novemberben mozikba érkező film díszletei és jelmezei láthatóan lenyűgözőek, a trükkökre is sikerült a megfelelő céget felvenni, szóval az előzetes alapján pont olyan tipp-topp produkciónak tűnik. mint legutóbb A szépség és a szörnyeteg volt, az meg ugye meg sem állt 1,26 milliárdos bevételig. A film sztorija kicsit eltér az eredeti műétől: egy kislányról szól, aki karácsonyra kap egy diótörő bábut a szüleitől, és amikor lefekszik aludni egy olyan mesevilág elevenedik meg előtte, amiben életre kelnek a játékok és énekelnek, meg táncolnak meg hasonló frivol dolgokat művelnek alvás helyett.

A főszerepet Mackenzie Foy kapta, akit a Csillagok között című sci-fi-ből és az egyik Alkonyat-filmből is ismerhetünk, a többi szerepben Freeman, Kiera Knightley, Misty Copeland és Helen Mirren lesz látható, a rendező Lasse Hallström.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?