Alain Delonnak hánynia kell a világtól

2018.01.11. 18:25

Alain Delon a pályafutása hatvanadik évfordulóján kiábrándult interjút adott a Paris Match nevű francia lapnak. A 82 éves legenda elmondta: sajnálkozás nélkül fog meghalni, mert utálja a kort, amelyben élünk.

"Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít. Egész nap csak a bűnözésről hallunk. Tudom, hogy sajnálkozás nélkül hagyom majd itt a világot" – idézi az MTI az interjút, amelyben Delon a pályája mellett a családjáról, a nőkről és az elvesztett barátairól is mesélt.

"Az élet már nem tartogat számomra sokat, mindent megismertem, mindent láttam már. De mindenekelőtt utálom ezt a kort, hányok tőle" – mondta Delon, aki a szerelmi életéről is elkenődötten beszélt, ugyanis hiába keresi, nem találja az igazit.

A színész egy olyan nőt keres, aki elkísérné őt a végsőkig, de még nem találta meg. "Nem állítom, hogy nincsenek jelöltek, akad vagy tíz, de egyikük sem olyan, akivel be tudnám fejezni az életemet" – mondja.

Alain Delont a magyar közönség legutóbb az Asterix az olimpián című filmben láthatta, amelyben Julius Caesart alakította, a legutóbb tervbe vett, La maison vide című filmje pedig végül nem készült el. Delon arra is kitért, hogy a kiábrándultsága ellenére egy legutolsó filmre még szívesen vállalkozna.

Ne maradjon le semmiről!