Matt Damon: Ideje befognom egy ideig

2018.01.17. 10:42

Saját magához képest nehéz időszakon megy keresztül Matt Damon, néhány nappal ezelőtt egy hosszabb cikkben írtunk róla, hogy a színész miért került nehéz helyzetbe a #MeToo mozgalommal kapcsolatban tett kijelentései miatt. Most az amerikai Today Show vendégeként reagált a személyét ért támadásokra.

"Utólag azt kívánom, hogy sokkal jobban odafigyeltem volna, mielőtt megszólaltam a témában" - kezdte a bocsánatkérését az interjúban Matt Damon.

Majd így folytatta: "Nem akarom senki fájdalmat még rosszabbá tenni azzal, amit teszek vagy mondok. Úgyhogy, a korábbi alkalmakat nagyon sajnálom. A TimesUp mozgalomban résztvevő nők közül többen nagyon kedves barátaim, akiket tisztelek és szeretek és támogatom őket a céljaik elérésében. Szeretnék része lenni ennek a változásnak, de tudom, hogy a jelenlegi helyzetben azzal tehet a legtöbbet ezért, ha egyszerűen csak befogom a számat egy időre."

Matt Damon karrierjének elindításában kulcsszerepe volt Harvey Weinsteinnak, aki miatt ez az egész szexuális zaklatási hullám elindult tavaly. Mikor pedig egy interjúban arról beszélt, hogy "Azért van különbség a nemi erőszak, a gyerekbántalmazás és aközött, ha valaki megpaskolja valakinek a fenekét.” az internet végképp ellene fordult. További részletek az összefoglalónkban.