Charlize Theron dobja piacra a marihuánát

2018.01.18. 13:09

 A Gringo egy egészen különös fekete komédiának ígérkezik olyan színészekkel a főszerepben, mint David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried és Thandie Newton. Theron egy olyan gyógyszervállalat egyik vezetőjét alakítja, amelyik most készül piacra dobni a marihuánát tabletta változatban. A bonyodalmat az okozza, hogy a David Oyelowo által játszott középvezetőt küldik Mexikóba a termékkel, de elrabolja a kartell. Elindul a mentőakció, de látszólag ebben a filmben senki sem kompetens igazán, amitől remélhetőleg a végeredmény majd vicces lesz.

A filmet Nash Edgerton rendezi, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje. Az előzetes alapján olyan vígjátékra lehet számítani, amiben karikatúrák és nem valódi emberek szerepelnek. Charlize Theron nagyon élvezi, hogy egy ilyen valóságtól elrugaszkodott figurát alakít, a trailerben látható jeleneteiben legalábbis mindent belead. A többi jelenetből viszont nem ilyen egyértelmű, hogy végig ez marad-e a film hangulata, vagy csak a fontos szerepet kapó gyógyszergyári vezetők vannak ennyire eltúlozva.

A Gringo másik főszereplője David Oyelowo, aki a Selma című filmmel lett ismert, amiben Martin Luther King Jr.-t alakította, ez lesz az első komikus szerepe. Feleségét Thandie Newton alakítja a filmben, aki az előzetesből kimarad, de a hivatalos történetleírás szerint a történet egy pontján ő is belefolyik az eseményekbe.

A Gringo március 8-án érkezik a magyar mozikba.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?