Újabb testrészek a Valami Amerika 3-ban

2018.01.18. 13:54

Kijött a második előzetes Herendi Gábor Valami Amerika 3 című filmjéhez. Az előző trailerhez képest sok újdonság nem derül ki belőle, a három testvér (Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc) börtönbe kerül, a trailer jórészt arról szól, hogy bent milyen arcokkal ismerkednek meg. László Zsolt játssza a górét, a Balaton maffiafőnökét, Kovács Lehel a verőemberét, Nagy Ervin pedig Rezsó, a börtön melegeinek vezetője. (Az előzetesben a farkát markolássza.) Stohl András bebörtönzött kokainista színész, mármint ez a karaktere a filmben.

Ami a nőket illeti, velük kapcsolatban Ónodi Eszter karakterének terhessége lesz a humor forrása, Oroszlán Szonja esetében pedig az, hogy egy bikinifelsőhöz hasonló cuccban megy meglátogatni Szabó Győzőt a börtönbe, aztán felszólításra megigazgatja a melleit. Rajtuk kívül feltűnik még Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, Pokorny Lia, Scherer Péter és Ganxsta Zolee is.

A Valami Amerika 3 a Magyar Nemzeti Filmalap közel 498 millió forintos támogatásával készül, 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?