Újabb testrészek a Valami Amerika 3-ban

2018.01.18. 13:54

Kijött a második előzetes Herendi Gábor Valami Amerika 3 című filmjéhez. Az előző trailerhez képest sok újdonság nem derül ki belőle, a három testvér (Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc) börtönbe kerül, a trailer jórészt arról szól, hogy bent milyen arcokkal ismerkednek meg. László Zsolt játssza a górét, a Balaton maffiafőnökét, Kovács Lehel a verőemberét, Nagy Ervin pedig Rezsó, a börtön melegeinek vezetője. (Az előzetesben a farkát markolássza.) Stohl András bebörtönzött kokainista színész, mármint ez a karaktere a filmben.

Ami a nőket illeti, velük kapcsolatban Ónodi Eszter karakterének terhessége lesz a humor forrása, Oroszlán Szonja esetében pedig az, hogy egy bikinifelsőhöz hasonló cuccban megy meglátogatni Szabó Győzőt a börtönbe, aztán felszólításra megigazgatja a melleit. Rajtuk kívül feltűnik még Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya, Pokorny Lia, Scherer Péter és Ganxsta Zolee is.

A Valami Amerika 3 a Magyar Nemzeti Filmalap közel 498 millió forintos támogatásával készül, 2018. február 15-én kerül a magyar mozikba. 

Ne maradjon le semmiről!