Lara Croft fegyverek nélkül is túlél az ég adta világon mindent

2018.01.19. 10:00

Március 15-én mutatják be Magyarországon a legújabb Tomb Raider-filmet, amely a még fiatal Lara Croftról szól, akinek még nincsenek pisztolyok a combjára erősítve, hanem csak íjat használ, meg mindent, ami a keze ügyébe esik. Az új előzetes alapján azért így is elég akciódús lesz a film.

laracroft

Az új, az akciójáték-figurát először filmen eljátszó Angelina Jolie nélküli filmben a kilencvenes évek legendás játékkaraktere fiatalabb, tapasztalatlanabb, valóságosabb, de nem kevésbé elszánt - akárcsak a film alapjául szolgáló, 2013-ban indult új Tomb Raider-játékokban.

A sztori szerint Croft a régész apja után kutat, akit a 300-ból és a Drótból ismert Dominic West alakít, miközben a főgonosz, az Aljas nyolcasból és a Django elszabadulból ismert Walton Goggins mindent megtesz, hogy ne járjon sikerrel. Croft lakótársát és legjobb barátnőjét az a Hannah John-Kamen formálja meg, aki a jövőre mozikba kerülő, Ready Player One című Spielberg-filmben is főszerepet kapott, és korábban a Star Wars 7-ben is felbukkant. Az új előzetes már elég sokat megmutat abból, hogyan él túl Lara Croft a világon mindent, de tényleg mindent, hogyan zuhan le mindenhonnan, de tényleg mindenhonnan, és hogyan próbál leleplezni olyan bombasztikus dolgokat, mint egy "világméretű tömeggyilkosság".

Az új Tomb Raider-filmet a lényegében teljesen ismeretlen norvég Roar Uthaug rendezte, a forgatás tavaly januárban kezdődött Dél-Afrikában, majd júniusban fejezték be az utolsó jeleneteket. A filmben felbukkan majd Kristin Scott Thomas is.

Ne maradjon le semmiről!