Lara Croft fegyverek nélkül is túlél az ég adta világon mindent

2018.01.19. 10:00

Március 15-én mutatják be Magyarországon a legújabb Tomb Raider-filmet, amely a még fiatal Lara Croftról szól, akinek még nincsenek pisztolyok a combjára erősítve, hanem csak íjat használ, meg mindent, ami a keze ügyébe esik. Az új előzetes alapján azért így is elég akciódús lesz a film.

laracroft

Az új, az akciójáték-figurát először filmen eljátszó Angelina Jolie nélküli filmben a kilencvenes évek legendás játékkaraktere fiatalabb, tapasztalatlanabb, valóságosabb, de nem kevésbé elszánt - akárcsak a film alapjául szolgáló, 2013-ban indult új Tomb Raider-játékokban.

A sztori szerint Croft a régész apja után kutat, akit a 300-ból és a Drótból ismert Dominic West alakít, miközben a főgonosz, az Aljas nyolcasból és a Django elszabadulból ismert Walton Goggins mindent megtesz, hogy ne járjon sikerrel. Croft lakótársát és legjobb barátnőjét az a Hannah John-Kamen formálja meg, aki a jövőre mozikba kerülő, Ready Player One című Spielberg-filmben is főszerepet kapott, és korábban a Star Wars 7-ben is felbukkant. Az új előzetes már elég sokat megmutat abból, hogyan él túl Lara Croft a világon mindent, de tényleg mindent, hogyan zuhan le mindenhonnan, de tényleg mindenhonnan, és hogyan próbál leleplezni olyan bombasztikus dolgokat, mint egy "világméretű tömeggyilkosság".

Az új Tomb Raider-filmet a lényegében teljesen ismeretlen norvég Roar Uthaug rendezte, a forgatás tavaly januárban kezdődött Dél-Afrikában, majd júniusban fejezték be az utolsó jeleneteket. A filmben felbukkan majd Kristin Scott Thomas is.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?