Scarlett Johanssonra rászakadhat a bank a Black Widow-filmmel

2018.01.22. 15:54

A Marvel 2020-ra tervezi a Black Widow-szólófilmet, aminek főszerepéért angol lapinformációk szerint Scarlett Johansson több pénzt fog kapni, mint színésznő filmszerepért valaha.

A hírek szerint Johanssonnak 25 millió dollárt fizet a Marvel/Disney a szerepért, és még úgy hatmilliónyi bónusz is szerepel a szerződésben - ez minden bizonnyal a bevétel után járó részesedés lehet, 900 millió dolláros bevétel esetén, ami nem lehetetlen., ugye. A magas fizetés persze csak azért hírértékű, mert nőnek ennyit még nem fizettek soha, hiszen Robert Downey Jr. vagy éppen Johnny Depp diszkontáron vihető csak ennyiért.

A sztárgázsihoz sok mindennek kellett összejönnie, egyrészt ugye a rivális DC-univerzum Wonder Woman-filmje nagyon jól szerepelt, és kell a nőcentrikus tartalom, másrészt Hollywood nagyon rápörgött most a nők megkülönböztetésére, és ez kiváló alkalom arra, hogy lehessen mutogatni, tessék, ScarJo többet keres, mint Chris Evans. A forgatókönyvet Jac Schaeffer írja majd, és ha minden igaz, tök más stílusú lesz, mint az eddigi Marvel-filmek.