A Schwarzenegger-alma nem is eshetett volna messzebb a fájától

2018.01.24. 14:57

Arnold Schwarzenegger idősebbik fia, a modell-színész Patrick legfeljebb kockahasában hasonlít apjára, színészi szerepválasztásaiban biztosan nem. Most egy megható, minden erejével a könnyeinkért küzdő romantikus tinifilmben, az Éjjeli napfényben mutatja meg a szerelmet és a testét Bella Thorne-nak.

A film sztorija szerint Bella Thorne allergiás a napfényre, ezért nappal speciális, elsötétített ablakok mögött alszik, és csak éjjel tud kimozdulni a lakásból, és például a vasútállomáson énekelni egy gitárral, ami, valljuk be, mindenkinek eszébe jutna ideális éjszakai programként. Aztán egyszer leszólítja a fiú, akit ezer éve stíröl az ablakon át, és akibe - ekkor még csak - plátóian szerelmes.

És innentől jön egy klasszikus tinifilm klasszikus sztorija: minden nagyon szép, minden nagyon jó, a szívek repesnek a boldogságtól, de aztán előbb-utóbb muszáj lesz bevallani, hogy mi is a helyzet a napfénnyel. Ez a felállás már a vámpírfilmeknek is egész jól bejött, szóval nagy baj itt sem lehet.

A filmet az itthon teljesen ismeretlen Scott Speer rendezte, és általában mindenki más is elég ismeretlen a stáblistán a két főszereplőt kivéve. Az Éjjeli napfény egyébként egy japán film remake-je, és Magyarországon április 19-étől lesz látható.

Ne maradjon le semmiről!