A Schwarzenegger-alma nem is eshetett volna messzebb a fájától

2018.01.24. 14:57

Arnold Schwarzenegger idősebbik fia, a modell-színész Patrick legfeljebb kockahasában hasonlít apjára, színészi szerepválasztásaiban biztosan nem. Most egy megható, minden erejével a könnyeinkért küzdő romantikus tinifilmben, az Éjjeli napfényben mutatja meg a szerelmet és a testét Bella Thorne-nak.

A film sztorija szerint Bella Thorne allergiás a napfényre, ezért nappal speciális, elsötétített ablakok mögött alszik, és csak éjjel tud kimozdulni a lakásból, és például a vasútállomáson énekelni egy gitárral, ami, valljuk be, mindenkinek eszébe jutna ideális éjszakai programként. Aztán egyszer leszólítja a fiú, akit ezer éve stíröl az ablakon át, és akibe - ekkor még csak - plátóian szerelmes.

És innentől jön egy klasszikus tinifilm klasszikus sztorija: minden nagyon szép, minden nagyon jó, a szívek repesnek a boldogságtól, de aztán előbb-utóbb muszáj lesz bevallani, hogy mi is a helyzet a napfénnyel. Ez a felállás már a vámpírfilmeknek is egész jól bejött, szóval nagy baj itt sem lehet.

A filmet az itthon teljesen ismeretlen Scott Speer rendezte, és általában mindenki más is elég ismeretlen a stáblistán a két főszereplőt kivéve. Az Éjjeli napfény egyébként egy japán film remake-je, és Magyarországon április 19-étől lesz látható.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?