Hol lehet megnézni a Testről és lélekről-t?

2018.01.25. 10:40

Bár Enyedi Ildikó Oscar-jelölt filmje, a Testről és lélekről iránt eddig is érdeklődtek a moziba járók, hiszen már több mint 100 ezren látták, a jelölés bejelentése után tovább nőtt az érdeklődés. A mozik még mindig játsszák a filmet (tavaly tavasszal mutatták be), de a telt házas vetítések miatt sokan egyszerűen nem jutnak jegyhez. Jelenleg egyébként négy, jellemzően művészfilmeket játszó moziban megy Budapesten, a Kinóban, a Művészben, az Urániában és a Puskinban.

Az HBO csütörtökön jelentette be, hogy bár a film amerikai forgalmazója a Netflix, Magyarországon nem náluk, hanem az HBO GO-n debütál március 1-én. Ráadásul az egy hónapos ingyenes próbaidőszak miatt gyakorlatilag bárki számára ingyen elérhető lesz. Aki nem tud eddig várni, és jobban szeret otthon filmet nézni, mint moziban, az megveheti DVD-n is, ugyanis nemrég jelent meg.

Tehát, aki még az Oscar-gála előtt szeretné látni a filmet, az:

  • megnézheti moziban, bár nem könnyű jegyet szerezni,
  • márciustól az HBO GO-n,
  • vagy megveheti DVD-n. 

A film sikertörténetéről, díjairól, útjáról az Oscar-jelölésig ebben a cikkben írtunk hosszabban.

update: December óta a film fizetős verzióban elérhető a Telekom Videotékájában és a TV GO-ban is.

update 2: Az Art+ Cinemában üzemelő Budapest Boulevard Cinema is műsorra tűzi néhány alkalommal, mindannyiszor angol felirattal.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?