Meztelenül diktált asszisztensének Harvey Weinstein

2018.01.26. 09:50

Harvey Weinstein korábbi személyi asszisztense, Sandeep Rehal pert indított egykori főnöke ellen, akit azzal vádol, hogy a két éves munkaviszonyuk alatt szexuálisan zaklatta, fogdosta és megalázta.

A most nyilvánosságra került dokumentumok szerint Rehal azt állítja, hogy míg Weinsteinnak dolgozott az ő feladata volt, hogy listát vezessen a producer lányairól, többször előfordult, hogy a producer meztelenül diktálta neki különböző levelek szövegeit. Szintén neki kellett gondoskodnia az New York-i irodájához közeli lakásról is, ahol a szexuális együttlétek történtek. Miután ezek megtörténtek, szintén az asszisztensnek kellett eltakarítania a használt óvszert, illetve azokat az injekciókat is, amivel Weinstein a merevedési zavarait kezelte. 

Rehal szerint ezek az esetek rendszeresek voltak, és heti háromszor, négyszer is megtörténtek, amikor Weinstein New Yorkban volt. A perben érintett Bon Weinstein is, illetve Frank Gil a Weinstein Company HR vezetője is. 

Weinstein részéről azonnal tagadták a vádakat és azt jelezték, hogy a bíróság előtt bizonyítják majd be igazukat.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?