Tom Cruise törött bokával is befejezte a jelenetet

2018.01.27. 10:49

Hát ja, ez tipikus Tom.

Ez volt a stáb reakciója arra, hogy Tom Cruise a Mission Impossible forgatásán az egyik kaszkadőrjelenetben ugyan eltörte a bokáját, de ettől még nem kezdett el mentőért üvölteni, hanem befejezte a jelenetet. Cruise színésztársaival, Rebecca Ferguson, Hanry Cavill és Simon Pegg társaságában járt egy angol talkshow-ban, és mutatta meg ezt itt:

A Mission Impossible 6 forgatásán Cruise, ahogy mindig, saját maga csinálta meg a kaszkadőrjeleneteket, így azt is, amiben át kellett ugrania egy épület tetejéről a másikra. A forgatókönyvben az szerepelt, hogy az ugrás rövid, éppenhogy elkapja a tető szélét de felhúzza magát nagy kínlódva, majd továbbrohan.  Namármost ez élőben sikerült is, csak éppen az ugrás közben a falnak csapódó Cruise eltörte a bokáját. A forgatás nem állt le, hiszen ezt nem látta senki, legfeljebb a jelenetet oldalról fényképező kameraman, a szinész felhúzta magát a tetőre, elbicegett a kamera mellett, és csak utána kért mentőt. 

A jelenetet nem kellett még egyszer felvenni, a kész filmben is ez lesz látható. A Mission Impossible: Fallout augusztus 2-től látható majd a mozikban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport