Ez a szerelem töri össze a szívünket a nyáron

2018.01.30. 15:42

Kellemesen érzelgős előzetes érkezett Wim Wenders (Berlin felett az ég, Párizs, Texas stb.) legújabb, Submergence című filmjéhez. A sztori J. M. Ledgard azonos című regényén alapul, a két főszerepet pedig James McAvoy és Alicia Vikander kapta.

A két főszereplő Normandia partjainál ismerkedik meg egymással, ahol mindketten veszélyes küldetésre készülnek, igaz, merőben más a szakterületük: Vikander karaktere, Danny, egy mélytengerkutató, aki épp az óceán fenekére készül, McAvoy karaktere, James, pedig a brit titkosszolgálat tagjaként Szomáliában kapott feladatot – meg kell fékeznie néhány Európa felé tartó öngyilkos merénylőt.

Akaratuk ellenére iszonyatosan egymásba zúgnak, mindketten rájönnek, hogy életük szerelmével ismerkedtek meg a francia partoknál, Afrikában azonban rosszul alakulnak a dolgok, Jamest túszul ejtik a dzsihadisták, nem tud életjelet adni magáról, Dannynek pedig úgy kell az óceán mélyére merülnie, hogy azt sem tudja, a szerelme él-e még egyáltalán. Lássuk be: nem túl jó kezdés egy friss szerelmespárnál sem.

A Submergence-t június 14-én mutatják be a magyar mozikban. Addig a regényt is be lehet szerezni akár.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?