Jim Carrey-nek nem kell bíróság elé állnia volt barátnője halála miatt

2018.02.01. 09:33

A hozzátartozók keresetét elutasították, így Jim Carrey-nek nem kell bíróságra mennie volt barátnője halálával kapcsolatban, írja a The Hollywood Reporter. A színész volt barátnője, Cathriona White 2015 őszén lett öngyilkos, alig egy hétel azután, hogy Carrey szakított vele. A nő Carrey gyógyszereit vette be, amiért volt férje és édesanyja  gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták a színészt. Egyebek mellett azt állították, hogy White-ot Carrey vitte bele a kokain, a prostitúció, a lelki terror és a nemi betegségek világába.

Carrey tagadta a vádakat, közleményében a volt férj gátlástalan pénzszerzési akciójának nevezte az ügyet, és ő is beperelte a családtagokat. Sokáig mégis úgy tűnt, hogy megállnak a hozzátartozók vádjai. Különösen azután, hogy nyilvánosságra kerültek azok a levelek, melyeket White írt a színésznek. Ezekben a nő többek között azzal vádolja a színészt, hogy ugyan tudott róla, hogy beteg, mégis védekezés nélkül lefeküdt vele, és megfertőzte. A volt férj szerint Carrey a pénzét és a hírnevét felhasználva szerzett illegális gyógyszereket magának és a nőnek. Később viszont kiderült, hogy a Carrey bűnösségét bizonyító dokumentumok egy része hamis.

Bár messze ez volt a legsúlyosabb, Jim Carrey még számos másik kellemetlen üggyel is bekerült az utóbbi időben a sajtóba. Bizarr Twitter-posztok, kínos, bár feltehetően viccesnek szánt videó arról, hogy beleszeretett a nála 26 évvel fiatalabb Emma Stone-ba, oltásellenes kirohanások, elhatárolódás a saját filmjétől, és így tovább. Aztán kijött a Netflix filmje arról, hogy őrült meg teljesen az Ember a Holdon forgatásán. Ebben a meglehetősen elgyötörtnek tűnő színész kommentálja az 1998-ban történteket.  

Carrey képviselője csak annyit fűzött a döntéshez, hogy a színész szeretne továbblépni, és folytatni az életét. 

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport