Kivágták Jessica Chastaint legújabb filmjéből

2018.02.06. 13:00

Xavier Dolan kanadai rendező Instagramján jelentette be, hogy kivágja  Jessica Chastain karakterét legújabb filmjéből, ami The Death and Life of John F. Donovan címmel készül. A posztban részletesen bemutatja a döntés hátterét. Dolan megemlíti, hogy sokáig a szuperhősfilmek története inspirálta legújabb filmjét, időközben viszont kiderült, hogy nem erről, hanem az anyák és fiúk kapcsolatáról szól, a változtatás viszont áldozatokkal járt.

A film végső változatában nem volt helye Jessica Chastain karakterének, így ki kellett vágni a jeleneteit. Megjegyzi, hogy ezek hiába viccesek és szórakoztatóak, nem érezte úgy, hogy hozzáadnak a film történetéhez. Vagyis a döntés nem Jessica Chastainről vagy az alakításáról szól. 

Úgy tűnik nincs is rossz viszony a színésznő és a rendező között. Chastain aktívan használja saját közösségi médiás felületeit és Dolan posztja alá is kommentelt, amiben megerősítette, hogy mindenről tudott előre, és mindent maximális tisztelettel és szeretettel kezeltek. Úgy folytatta, hogy lenyűgözi Dolan elkötelezettsége a történetmesélés iránt és nagyon várja Dolan jövőbeni munkáit, illetve azt, hogy újra együtt dolgozzanak.

A The Death and Life of John F. Donovan egy fiatal színész visszaemlékezéseiről szól. Ebben azt mutatja be, hogyan kötött barátságot és kezdett levelezni az egyik tévés idoljával. A film a híresség és a filmes szakma nehézségeiről szól, arról, hogy egy gyerek vágyik erre az életre, anélkül, hogy tisztában lenne a valódi nehézségeivel. A főbb szerepekben Kit Harington, Natalie Portman, Bella Thorne, Susan Sarandon, Jacob Tremblay, Kathy Bates és Thandie Newton lesznek.

Ne maradjon le semmiről!