Magyar színésznővel készült a következő Cloverfield

2018.02.07. 10:39

Nem vette el a Paramount Pictures kedvét a legújabb Cloverfield sikertelensége. Az Indexen is írtunk arról, hogy a rejtélyes sci-fi filmsorozat harmadik epizódja, a Paradox kreatív szempontból komplett bukás, és a stúdiónak szerencséje van, amiért a Netflix-szel sikerült megállapodnia és ezzel csökkentenie a bukta mértékét.

the cloverfield paradox ship interior 3840.0
Fotó: Netflix

Wrap információi szerint ezzel nem áll földbe a széria, és a jelenleg készülő negyedik filmmel továbbra is az a cél, hogy moziban mutassák be. Azt lehet tudni, hogy az Overlord második világháborús közegben játszódik és október 26-án tervezik bemutatni az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig november 22-én.

Az történet arról szól, hogy a szövetséges csapatok rájönnek: a nácik természetfeletti erőket használnak ellenük. A rendező Julius Avery, a forgatókönyvet Billy Ray és Mark L. Smith írták. A színészek között ott van Magyar Éva is, aki Facebook-oldalán egy képet is megosztott a készülő filmből még 2017 szeptemberében.

Magyar Éva egyébként már szerepelt az X-Men: Az elsőkben egy pici szerepben, illetve nagy sikere volt a Londoni Nemzeti Színház Hedda Gabler című darabjában. Éva Aunt Simone-t alakítja az 1943-ban játszódó sztoriban. Ezt a képet a Twitterjére posztolta a forgatásról:

A Cloverfield-filmek lazán kapcsolódnak egymáshoz, ugyanabban a világban játszódnak és mindegyik mögött J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot áll. Előre általában nagyon keveset tudni róluk, a marketing egy része mindig az, hogy a semmiből tűnnek fel. Az első epizódot 2008-ban, a másodikat 2016-ban mutatták be.

Ne maradjon le semmiről!