Egy hétig mindenki megnézheti Csányi Sándor új filmjét

2018.02.27. 09:22

Egy hétig bárki megnézheti az interneten az egyik legújabb magyar tévéfilmet, az Örök tél című alkotást. Készítői, Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró az utóbbi időben a magyar közelmúltat bemutató történetekre specializálódtak, amelyek ráadásul elgondolkodtatóak is. Az 1940-es évek szovjet munkatáborait megjelenítő Örök tél sem okoz csalódást. A készítők bejelentették: a vasárnapi bemutató után egy hétig a Médiaklikk oldalán ingyenesen visszanézhető lesz a film.

unnamed (1)

Az Örök tél főhőse egy Irén nevű nő, akit Gera Marina alakít. Őt egy donyecki szénbányába hurcolják málenkij robotra, ahol megismerkedik Rajmunddal, akit Csányi Sándor játszik. A közöttük kialakuló kapcsolatról szól a film, amiben olyan színészeket lehet még látni, mint Kurta Niké, Farkas Franciska, Döbrösi Laura és Kiss Diána Magdolna.  

Több másik alkotó is visszatért Köbli és Szász korábbi filmjeiből, vagyis a Félvilág és A berni követ után itt is Lajos Tamás volt a producer, Nagy András az operatőr, Hargittai László a vágó, Parádi Gergely pedig a zenét szerezte.

Ne maradjon le semmiről!