Baby Groot nem az, akinek hittük

2018.03.01. 09:35

"Az első Groot meghalt, Baby Groot a fia" , ezt a sokkoló bejegyzést írta Twitterére James Gunn, A galaxis őrzői filmek rendezője. Arra válaszul jegyezte meg, hogy valaki feltette a kérdést, ha csak az egyiket lehetne megmenteni, kit mentenének meg, egy Porgot (a legutóbbi Star Wars kis lényei) vagy Baby Groot-ot? 

Gunn bejelentése megosztotta az Index kultrovatát, van közöttünk olyan, akinek ez semmilyen újdonságot nem jelentett, ezt ugyanis szerinte mindenki tudta. Más kollégáink viszont eddig azt hitték, hogy Baby Groot valamiféle reinkarnációja az első rész végén hősi halált halt Grootnak. Baby Groot egyébként nagyon népszerű karakter, sokat tett A galaxis őrzői második részének sikeréhez. (A film bekerült az Index kedvenc tavalyi filmjei közé.) A készülő harmadik résszel kapcsolatban nemrég merült fel, hogy esetleg Mark Hamill is szerepelhet benne.

https %2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%

A rendező, James Gunn aktív Twitter használó, nemrég arról posztolt, hogy "Orbán kezében halt meg a demokrácia Magyarországon". Gunn egy 25 részes Twitter folyamban fejtette ki a véleményét Donald Trump amerikai elnökről, ennek felütése volt a New York Times egy cikke, ami azt mutatja be, hogy hogyan alakította ki Magyarországon Orbán Viktor és a Fidesz az illiberális államot. 

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek