Melissa McCarthy bejelentkezett az Oscarra

2018.03.20. 05:09

Melissa McCharty elsősorban az olyan filmjei miatt lett népszerű, mint a Koszorúslányok vagy A kém, a színésznő ennek ellenére igyekszik változatosabb szerepeket is elvállalni, a Lee Israel életéről szóló film főszerepe, mindenképpen ilyen. Marielle Heller (A tinilány naplója) rendezi a filmet a botrányos életű írónő memoárja alapján, most pedig megnézhető az első előzetes.

A trailer felvezeti az alapokat, amit a főszereplőnő életéről tudni kell. Lee Israel egy újságíró volt, akinek karrierje a 70-es és 80-as években akkor volt csúcson, mikor olyan hírességek életrajzi köteteit írta meg, mint például Estée Lauder. A 90-es évekre ezek a könyvek viszont elveszítették népszerűségüket, Israel pedig kétségbeesetten próbálta újraéleszteni a karrierjét. Leveleket kezdett írni, amiket aztán úgy értékesített, mintha halott színészek és írók művei lennének. Később könyvtárakból lop igazi leveleket, amiket hamisítványokra cserél. A film főleg életének erre a  bűnözői időszakára koncentrál. 

Az előzetesben Richard E. Grant tűnik még fel, aki Israel jóbarátját és bűntársát alakítja. 

A film ősszel érkezik az amerikai mozikba, az előzetes mellé pedig egy poszter is érkezett, amin a trailerben is főszerepet kapó írógép látható.

Ne maradjon le semmiről!  • Tippek
  • Betét