Chris Evans jövőre lesz utoljára Amerika kapitány

2018.03.23. 09:37

Evans a New York Times-nak mondta, hogy a negyedik Bosszúállók-film után szögre akasztja a csudapajzsot, és nem les Amerika kapitány többé, mert hát mindenből megárt a sok, ő meg már 2011 óta alakítja a karaktert. A jövőre érkező, egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4 lesz a tizedik, egyben utolsó alkalom, hogy beöltözik a csillagos-sávos jelmezbe, legalábbis egyelőre így áll a dolog - bármennyire is ő számít az egyik legkedveltebb karakternek a Marvel Univerzumban.

Addig kell leszállni a vonatról, míg le nem löknek. Ciklikus dolog ez, akár az első film után is mondhattam volna nemet, mert akkor is azt gondoltam, hogy ennél jobb már úgysem lesz, de a lehetőség izgatott, és maradtam. Nem bántam meg, Anthony és Joe Russo, akik az utolsó két Bosszúállókat rendezték, nagyszerű emberek, jó volt velük dolgozni.

A bejelentés azt a rajongói teóriát támasztja alá, hogy a soron következő két Bosszúállók-film, az április 27-én érkező Végtelen háború alcímű harmadik, és a negyedik nagy vérfürdőt rendez az első generációs Marvel-hősök között. Robert Downey Jr. már tavaly jelezte, hogy a 4. Bosszúállók után vele ne számoljanak, a Marvel pedig azt momdta, hogy például a Galaxis őrzőinek jelenlegi felállása sem marad így örökké (bár onnan a fontosabb szereplők tuti maradnak a 2020-ban várható harmadik részre).