Micimackó végre magyarul is megtanult

2018.03.28. 10:12

A tavalyi Viszlát, Christopher Robin után idén jön a Helló, Christopher Robin is, bár a címe nem ez lesz, hanem Barátom, Róbert Gida. A szinkronizált előzetesben egyelőre csak a micimackósan a fejét törő Ewan McGregor és a micimackósan beszélő Micimackó látszik.

A film története szerint a már felnőtt Christopher Robin (magyarul Róbert Gida) elvesztette régi gyerekkori képzelőerejét, és mostanra már csak a munkájának él, zsúfolt teendői mellett pedig még a saját családjára sincs ideje. Aztán az előzetes szerint kirúgják a munkájából, hogy végleg kicsússzon a lába alól a talaj. Ekkor Micimackó és barátai újra belépnek az életébe, hogy emlékeztessék egykori önmagára, és segítenek neki ráébredni, hogy az életben mi az igazán fontos.

A filmet a lehető legjobb ember rendezi: Marc Forster megrendezte már a Pán Péter keletkezéstörténetét is (Én, Pán Péter), ami első ránézésre ugyanez a film, csak egy másik gyerekkönyvvel. Az életműből valószínűleg ez lesz a leginkább hasonló a Róbert Gidához, és nem mondjuk a Z világháború című zombifilm vagy A Quantum csendje című James Bond-mozi. Persze ki tudja.

Ne maradjon le semmiről!