Margot Robbie és Mike Myers kalandjai a 3-as metrón

2018.03.29. 11:22

Új előzetest kapott a Terminal, Margot Robbie Budapesten forgatott thrillere. A film olyannyira az övé, hogy nemcsak a főszerepet játssza, hanem ő az egyik producer is. Eddig úgy tudtuk, hogy a stáb a Kelenföldi Hőerőműben forgatott, de az új trailerből kiderül, hogy dolgoztak a 3-as metróban is. Úgyhogy Charlize Theron után újabb hollywoodi sztárok mondhatják el magukról, hogy utaztak a folyton lerobbanó romhalmazon. A metróban játszódó jelenetekben Mike Myerst (Austin Powers) és Simon Pegget (a Mission: Impossible filmekből) láthatjuk. Ha jól vettük ki a trailerből, akkor a Lehel téri megállóban forgattak a legtöbbet.

Az előzetes további érdekessége, hogy Margot Robbie késsel kínoz benne egy kikötözött pasit, és egy sztriptízt is bemutat. Amúgy a Terminal története két bérgyilkost követ, akik egy baljós küldetésben vesznek részt és szerepel benne még néhány furcsa figura, egy halálos beteg tanár, egy gondnok, és egy kettős életet élő pincérnő. Robbie ez utóbbit alakítja, néha felszolgál, néha meg fellép, mint sztriptíztáncosnő. 

A filmet Vaughn Stein rendezi, akinek ez lesz az első önálló rendezése, eddig olyan filmekben asszisztenskedett, mint a Z világháború, A dán lány vagy a Szépség és a szörnyeteg. A Terminal amerikai premierje májusban lesz, magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

update: Az Operaház kommunikációs munkatársai hívták fel a figyelmünket arra, hogy Robbie-ék rengeteget forgattak az Opera épülő Eiffel Műhelyházában, az egykori Eiffel-csarnokban is, ahol egy komplett kávézó-díszletet építettek fel a filmhez. Az egykori mozdonyjavító műhely vasszerkezete is jól látszik az előzetesben.

Ne maradjon le semmiről!