Alkoholmérgezés gyanújával vitték kórházba Austin Powers Kicsiénjét

2018.04.04. 08:31

Verne Troyer, még mielőtt házipornóvideót csinált volna és amerikai trashreality-műsorok szereplőjeként tűnt volna fel, Mike Meyers oldalán forgatott Austin Powers-filmeket és látható volt az egyik Harry Potter részben is, szóval nem ment rosszul a színészkarrierje, Warwick Davis és Peter Dinklage mellett az egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott kisnövésű színész volt Hollywoodban.

A 49 éves férfi magánélete azonban nem volt túl sikeres, évek óta családi gondokkal küzdött, depresszióját pedig alkohollal igyekezett kezelni, ami ugye nem a legjobb gyógymód valójában semmire. Hétfő este a barátai hívták ki a házához a mentőt, mert Troyer nagyon rossz állapotban volt, szinte eszméletvesztésig itta magát és azt üvöltözte, hogy öngyilkos akar lenni - legalábbis erről számolt be az amerikai bulvársajtó és a Fox News.

A mentősök lecsillapították, de bevitték, mert láthatóan nem volt jó bőrben. A kórházban alkoholmérgezést állapítottak meg nála, az öngyilkosságra való hajlam miatt pedig három napig megfigyelés alatt fogják tartani (ez törvényi kötelességük). A barátai és családja egy Instagram posztban kérik, hogy a rajongói imádkozzanak érte. "Verne a lehető legjobb ellátásban részesül, mellette vagyunk és támogatjuk."

A színész tavaly áprilisban jelentette be, hogy súlyos alkoholista, és elvonóra szándékszik menni, de ebből nem lett semmi. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.